Kriminalističko istraživanje - Razbojništvo

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta i Policijske postaje Jastrebarsko dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca ( 19,20,20) zbog osnovane sumnje da su počinili razbojništvo na štetu 46-godišnjaka. Oni su 21. lipnja 2010.godine oko 7,20 sati u Jastrebarskom, na Strossmayerov trg došli u automobilu mitsubishi coltu karlovačkih registracija te je prvi 20-godišnjak ostao u vozilu, dok su drugi 20-godišnjak i 19-godišnjak maskirani ušli u mjenjačnicu i fizički napali 46-godišnjeg vlasnika te mu otuđili 56 000 kuna. Nakon razbojništva počinitelji su se automobilom udaljili u nepoznato.  Osumnjičeni su nakon kriminalističkog istraživanja dovedeni pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Velikoj Gorici.  

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta i Policijske postaje Jastrebarsko dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca ( 19,20,20) zbog osnovane sumnje da su počinili razbojništvo na štetu 46-godišnjaka.

Oni su 21. lipnja 2010.godine oko 7,20 sati u Jastrebarskom, na Strossmayerov trg došli u automobilu mitsubishi coltu karlovačkih registracija te je prvi 20-godišnjak ostao u vozilu, dok su drugi 20-godišnjak i 19-godišnjak  maskirani ušli u mjenjačnicu i fizički napali 46-godišnjeg vlasnika te mu otuđili 56 000 kuna.

Nakon razbojništva počinitelji su se automobilom udaljili u nepoznato.  

Osumnjičeni su nakon kriminalističkog istraživanja dovedeni pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Velikoj Gorici.



Stranica