Kriminalističko istraživanje-ubojstvo u Centru

Slika PU_ZG/slike/MUP/napad_nozem.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Zagreb u suradnji s policijskim službenicima Odjela općeg kriminaliteta PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim muškarcem, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva. On je jučer, 10. ožujka oko 1,55 sati, Trg Ante Starčevića, u pothodniku, nakon prethodnog verbalnog i tjelesnog sukoba, oštrim predmetom zadao ubodnu ranu 55-godišnjaku, od koje je na mjestu događaja preminuo. Osumnjičeni je nakon kriminalističkog istraživanja doveden pritvorskom nadzorniku, a Kaznena prijava dostavljena je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Foto: Ilustaracija

 

Policijski službenici I. policijske postaje Zagreb u suradnji s policijskim službenicima Odjela općeg kriminaliteta PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim muškarcem, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva.

On je jučer, 10. ožujka oko 1,55 sati, Trg Ante Starčevića, u pothodniku, nakon prethodnog verbalnog i tjelesnog sukoba, oštrim predmetom zadao ubodnu ranu 55-godišnjaku, od koje je na mjestu događaja preminuo.

Osumnjičeni je nakon kriminalističkog istraživanja doveden pritvorskom nadzorniku, a Kaznena prijava dostavljena je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.



Stranica