Osumnjičeni za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2019/STUDENI/11-11-2019/Foto 1.jpg
  • Slika
  • Slika

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ na štetu 60-godišnjaka i 62-godišnjakinje.
 
Naime, sumnja se da su 26-godišnjak i 23-godišnjak, motivirani nastalim nezadovoljstvom u poslovanju između dva trgovačka društva iz Zagreba od kojih je u jednom od njih zaposlen 26-godišnjak dok je drugo poduzeće u vlasništvo obitelji oštećenih osoba, 30. rujna oko 2.30 sati na području Maksimira došli do kuće 60-godišnjaka gdje su motornim benzinom polili i otvorenim plamenom zapalili dva osobna automobila marke Smart For Four i Mazda CX-3 u vlasništvu 60-godišnjaka i 62-godišnjakinje, koja su u potpunosti izgorjela, dok se požar proširio i na osobni automobil  Citroen C4 31-godišnjaka koji se nalazio ispred kuće.
 
Materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelom je zasad neutvrđena, cijeni se većom od 200.000 kuna.

FOTO: PU zagrebačka
 
 

Stranica