Osumnjičeni za krađe šahtova

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik02.jpg

Policijski službenici PP Dugo Selo dovršli su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 33, 32 i 43 godine zbog postojanja osnova sumnje da su počinili tri kaznena djela krađe na području Dugog Sela. Sumnja se da se trojac 12. kolovoza prošle godine dovezao audijem zagrebačkih registracijskih oznaka u Zagrebačku ulicu do tvrtke iz čijeg kruga su otuđili više poklopaca za šahtove, raznih veličina i promjera, a koje su potom prodali. Također postoji sumnja da su osumnjičeni 4. veljače ove godine došli do kolnog ulaza tvrtke u Trsteniku Nartskom, na kojem ulazu je izgrađen otvor prekriven rešetkastim poklopcima od lijevanog čelika te rešetke demontirali i otuđili te ih kasnije prodali na području grada Zagreba. Dvadesetprvog ožujka ove godine oko 22,40 sati u Dugom Selu, Bože Huzanića, policijski službenici zatekli su osumnjičene u spomenutom audiju, a koji su u prtljažnom prostoru imali predmete za koje se sumnja da su ih otuđili u ulici Bože Huzanića, a vlasništvo su tvrtke iz Dugog Sela. Protiv osumnjičenih je nadležnom Državnom odvjetništvu dostavljeno posebno izvješće, a sveukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 30 000 kuna.  

 Foto: Ilustracija

Policijski službenici PP Dugo Selo dovršli su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 33, 32 i 43 godine zbog postojanja osnova sumnje da su počinili tri kaznena djela krađe na području Dugog Sela. Sumnja se da se trojac 12. kolovoza prošle godine dovezao audijem zagrebačkih registracijskih oznaka u Zagrebačku ulicu do tvrtke iz čijeg kruga su otuđili više poklopaca za šahtove, raznih veličina i promjera, a koje su potom prodali.

Također postoji sumnja da su osumnjičeni 4. veljače ove godine došli do kolnog ulaza tvrtke u Trsteniku Nartskom, na kojem ulazu je izgrađen otvor prekriven rešetkastim poklopcima od lijevanog čelika te rešetke demontirali i otuđili te ih kasnije prodali na području grada Zagreba.

Dvadesetprvog ožujka ove godine oko 22,40 sati u Dugom Selu, Bože Huzanića, policijski službenici zatekli su osumnjičene u spomenutom audiju, a koji su u prtljažnom prostoru imali predmete za koje se sumnja da su ih otuđili u ulici Bože Huzanića, a vlasništvo su tvrtke iz Dugog Sela. Protiv osumnjičenih je nadležnom Državnom odvjetništvu dostavljeno posebno izvješće, a sveukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na oko 30 000 kuna.



Stranica