Muškarac osumnjičen za pokušaj ubojstva pod nadzorom policije - nadopuna Informacije Pokušaj ubojstva na području Sesveta

Slika /PU_ZG/ilustracije/20200521_093542.jpg
FOTO: Ilustracija

14. travnja- Nadopuna informacije
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ u pokušaju na štetu 45-godišnjakinje, kazneno djelo „Povreda djetetovih prava“ te kazneno djelo Prijetnja“ na štetu 33-godišnjakinje.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni muškarac predan je pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je Županijskom državnom odvjetništvu.
 
13. travnja u 15.55 sati-  Nadopuna Informacije

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su u suradnji s Ravnateljstvom policije i policijskim službenicima Policijske uprave međimurske,  provedenim intenzivnim mjerama traganja i operativnim radom, danas oko 15.15 sati u blizini bivšeg graničnog prijelaza Goričan, u autobusu stranih registarskih oznaka uhitili osumnjičenog 43-godišnjaka. Osoba je pod nadzorom policije te će biti dovedena u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke radi daljnjeg provođenja kriminalističkog istraživanja.
 
Sinoć, 12. travnja oko 22.20 sati na području Sesveta, u stanu 43-godišnji član obitelji je fizički napao 45-godišnjakinju nakon čega ju je oštrim predmetom ozlijedio. Kolima hitne pomoći 45-godišnjakinja je prevezena u Kliničku bolnicu Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Osumnjičeni muškarac je pobjegao iz stana te policija provodi intenzivne mjere traganja za njim.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.  

Stranica