Pokušaj ubojstva u Vrbovcu

U utorak, 13. prosinca oko 15 sati na području Vrbovca, Stari Glog, 60-godišnjak i njegova 47-godišnja supruga u obiteljskoj kući su se verbalno sukobili. U jednom trenutku 60-godišnjak je izvadio pušku, a u strahu za svoj život supruga je pobjegla iz kuće prema voćnjaku u dvorištu. Šezdesetogodišnjak je krenuo za njom i prema supruzi iz puške ispalio hitac, pogodivši ju u tijelo. Pokušaj ubojstva vidio je njihov 15-godišnji sin koji je dotrčao do oca, odgurnuo ga i čekićem udario u glavu.  Četrdesetsedmogodišnjakinja i 60-godišnjak su odvezeni u KB Dubravu gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni. Slijedi kriminalističko istraživanje.  

U utorak, 13. prosinca oko 15 sati na području Vrbovca, Stari Glog, 60-godišnjak i njegova 47-godišnja supruga u obiteljskoj kući su se verbalno sukobili. U jednom trenutku 60-godišnjak je izvadio pušku, a u strahu za svoj život supruga je pobjegla iz kuće prema voćnjaku u dvorištu. Šezdesetogodišnjak je krenuo za njom i prema supruzi iz puške ispalio hitac, pogodivši ju u tijelo. Pokušaj ubojstva vidio je njihov 15-godišnji sin koji je dotrčao do oca, odgurnuo ga i čekićem udario u glavu.

Četrdesetsedmogodišnjakinja i 60-godišnjak su odvezeni u KB Dubravu gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni. Slijedi kriminalističko istraživanje.



Stranica