Prijetnja

Policijski službenici 4. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 36-godišnjaka. Osumnjičeni je 27. studenog oko 17 sati na Trešnjevci u kafe baru zbog navodnog duga prijetio 36-godišnjaku što je kod njega izazvalo strah za vlastiti život te je sve prijavio policiji. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava.  

Policijski službenici 4. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 36-godišnjaka. Osumnjičeni je 27. studenog oko 17 sati na Trešnjevci u kafe baru zbog navodnog duga prijetio 36-godišnjaku što je kod njega izazvalo strah za vlastiti život te je sve prijavio policiji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava.



Stranica