Priopćenje povodom odigrane utakmice GNK Dinamo i NK Maribor

Jučer, 22. kolovoza s početkom u 20,45 sati na stadionu Maksimir odigrana je nogometna utakmica između GNK „Dinamo“ i NK „Maribor“ kojoj je nazočilo oko 20 000 gledatelja. Prije početka i tijekom utakmice privedeno je 25 osoba, od čega 14 domaćih i 11 gostujućih navijača, i to najveći broj privedenih osoba (17) radi alkoholiziranosti, dok su četiri osobe privedene radi paljenja nedozvoljenih pirotehničkih sredstava. Dvije osobe su privedene radi vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

Jučer, 22. kolovoza s početkom u 20,45 sati na stadionu Maksimir odigrana je nogometna utakmica između GNK „Dinamo“ i NK „Maribor“ kojoj je nazočilo oko 20 000 gledatelja. Prije početka i tijekom utakmice privedeno je 25 osoba, od čega 14 domaćih i 11 gostujućih navijača, i to najveći broj privedenih osoba (17) radi alkoholiziranosti, dok su četiri osobe privedene radi nedozvoljenih pirotehničkih sredstava. Dvije osobe su privedene radi vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. 

Prije i tijekom utakmice nije bilo događanja koja bi utjecala na stanje sigurnosti s obzirom na to da je utakmica procjenjena kao utakmica visokog rizika, te je na osiguranju bio angažiran dovoljan broj policijskih službenika koji su pojačano postupali i bili u potpunosti pripravni za osiguranje navedenog događaja.



Stranica