Priopćenje za javnost

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom ( članak 215. Kaznenog zakona) i to dana 9. siječnja ove godine oko 3,40 sati postavljanjem improvizirane eksplozivne naprave na željezničkoj pruzi u blizini postaje Podsused i dana 11. siječnja ove godine nekoliko minuta nakon ponoći kada je na autobusnom stajalištu na križanju Aleje Bologne i Gospodske ulice u Zagrebu, postavio i aktivirao improviziranu eksplozivnu napravu, danas u popodnevnim satima uhićen je državljanin RH (1959.). U zakonom predviđenom roku policija će mjerodavnom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostaviti kaznenu prijavu protiv osumnjičenog.   

FOTO: Ilustracija

Zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom ( članak 215. Kaznenog zakona) i to dana 9. siječnja ove godine oko 3,40 sati postavljanjem improvizirane eksplozivne naprave na željezničkoj pruzi u blizini postaje Podsused i dana 11. siječnja ove godine nekoliko minuta nakon ponoći kada je na autobusnom stajalištu na križanju Aleje Bologne i Gospodske ulice u Zagrebu, postavio i aktivirao improviziranu eksplozivnu napravu, danas u popodnevnim satima uhićen je državljanin RH (1959.).

U zakonom predviđenom roku policija će mjerodavnom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostaviti kaznenu prijavu protiv osumnjičenog.  



Stranica