Prometna nesreća

Jučer, 16. kolovoza oko 22.35 sati, 36-godišnjak upravljao je osobnim automobilom marke VW Up karlovačkih registarskih oznaka, trakom broj dva izlaza s naplatne postaje Demerje u smjeru sjevera. Nakon plaćene usluge cestarine nastavio je vožnju u smjeru sjevera, nakon čega se polukružno okrenuo, iako ne smije dovodeći pri tom u opasnost i tijelo ljudi drugih sudionika u prometu. Nastavio je vožnju prilaznim kolnikom naplatnoj postaji Demerje, koji je razdjelnikom kolnika fizički odvojen od istočnog kolnika A1 i po kojem se promet odvija isključivo u smjeru sjevera. Nakon 800 metara vožnje u suprotnom smjeru  prednjim lijevim djelom vozila naletio je na prednji lijevi dio osobnog automobila austrijskih nacionalnih oznaka.
Od naleta VW Up odbačen je udesno kojom prilikom je u rotaciji udario u dvostruku metalnu ogradu.

U  prometnoj nesreći teško je 36-godišnjak, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Zagreb. Protiv njega bit će podnesena odgovarajuća kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

NADOPUNA:

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Obijesna vožnja u cestovnom prometu", dok je kaznena prijava dostavljenja nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica