Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom

Slika /PU_ZG/slike/MUP/brzina/brzina.jpg
FOTO: Ilustracija

Jučer, 27. svibnja oko 22.50 sati, 48-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka krećući se južnim kolnikom Slavonske avenije lijevom prometnom trakom u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja Ulice svetog Ivana i Slavonske avenije u Sesvetama, zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom prednjim dijelom naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak, a u tom trenutku je bio zaustavljen zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu za njegov smjer kretanja.
 
U prometnoj nesreći smrtno je stradao 48-godišnji vozač Mercedesa, a nakon obavljenog očevida je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Ujedno, teško je ozlijeđen 33-godišnji putnik iz Audija dok je vozač lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć im je pružena u kliničkoj bolnici Dubrava.
 
Očevid na mjestu događaja je obavila dežurna zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva u Zagrebu u koordinaciji s Ekipom za očevide Policijske uprave zagrebačke.

Stranica