Ponosni otac, svoje viđenje i pohvalu policajcu iz Dubrave uputio je na e-mail zagrebačke policije

Slika /PU_ZG/ilustracije/A11bljeskalica.jpg

2o minuta nakon što su se ugasile rotirke i roditelji stigli do bolnice, beba je ugledala svjetlo dana

FOTO: Ilustracija
 
Bio je petak, 5. svibnja oko 14.40 sati, za vrijeme dok su počele uobičajene gužve u prometu, policajac Josip obavljao je svoje redovne dužnosti, u to vrijeme nalazio se zaustavljen na znak crvenog svjetla na semaforu na jednom od najprometnijih raskrižja u Zagrebu, Radničke i Heinzelove ulice. U jednom trenutku, primijetio je da automobil pored njega daje zvučne signale odnosno da trubi, vozač se okreće prema njemu i traži pomoć. Nije oklijevao, na suvozačevom mjestu nalazila se rodilja, a vozač glasno je povikao: Žena mi rađa! Pomozite nam, na putu smo za Vinogradsku bolnicu, a gužva je!“ - zamolio je tako policajca, na što je on promptno reagirao. Brzo je uključio svjetlosne i zvučne signale te se zajedno s obitelji Tomić krenuo probijati kroz prometnu gužvu.
 
Dolaskom pred bolnicu, na ulazu za hitni prijem podigla se rampa, žurno i sigurno su ušli unutra, a policajac Josip glasno je povikao : „Sretno!“ nije bio siguran je li netko čuo njegovo „sretno“, ostao mu je barem osjećaj zadovoljstva da je uspio pomoći, u ovom, budućim roditeljima, najvažnijim trenucima.
 
Obitelj Tomić dočekala je svoje prvo dijete te imala je veliku sreću, samo 20 minuta kasnije na svijet im je stigla djevojčica, a nakon 20 dana kada su emocije došle na svoje mjesto, kada je beba ugodno smjestila u toplini svoga doma, otac je odlučio e-mail porukom na adresu zagrebačke policije pohvaliti našeg policajca.
 
S pohvalom su upoznate sve ustrojstvene jedinice Policijske uprave zagrebačke, a što je inače praksa naše policijske uprave, cijenimo kada naši policijski službenici ponosno, odgovorno i zakonito obavljaju sve svoje zadaće i vodimo brigu da to doznaju svi koji su dio tima zagrebačke policije.
 
Cijelu pohvalu možete pročitati OVDJE.
 

Stranica