Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom u Maksimiru

Slika PU_ZG/slike/MUP/alkohol.jpg

Jučer, 18. prosinca oko 9,10 sati u Maksimiru, Laščinska cesta, pod utjecajem alkohola (0,79 g/kg) 43-godišnjak je upravljao Mitsubishi pajerom, zagrebačkih registracijskih oznaka. Dolaskom do raskrižja sa ulicom Jordanovac, izgubio je nadzor nad automobilom te je u zanošenju u dva navrata naletio na metalne stupiće, od kojih se odbio i udario u kontejner za papir. Od kontejnera se automobil odbio i stražnjom stranom naletio na NN pješakinju, koja se nalazila na nogostupu raskrižja.  U nesreći, pješakinja je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u KBC Zagreb, gdje je od zadobivenih ozljeda i preminula.  Molimo građane da nam sa svim korisnim saznanjima, u vezi identiteta žrtve prometne nesreće, jave na broj 192.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 18. prosinca oko 9,10 sati u Maksimiru, Laščinska cesta, pod utjecajem alkohola (0,79 g/kg) 43-godišnjak je upravljao Mitsubishi pajerom, zagrebačkih  registracijskih oznaka. Dolaskom do raskrižja sa ulicom Jordanovac, izgubio je nadzor nad automobilom te je u zanošenju u dva navrata naletio na metalne stupiće, od kojih se odbio i udario u kontejner za papir. Od kontejnera se automobil odbio i stražnjom stranom naletio na NN pješakinju, koja se nalazila na nogostupu raskrižja.

U nesreći, pješakinja je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u KBC Zagreb, gdje je od zadobivenih ozljeda i preminula.  

Molimo građane da nam sa svim korisnim saznanjima, u vezi identiteta žrtve prometne nesreće, jave na broj 192.

 

 

 



Stranica