Prometna nesreća sa teško ozlijeđenom mopedistom u Samoboru

Jučer, 29. rujna oko 15,30 sati, u ulici Žugci u mjestu Novaki Samoborski dogodila se prometna nesreća u kojoj je 17-godišnji vozač mopeda teško ozlijeđen. Osobnim automobilom volkswagen golf zagrebačkih registracijskih oznaka 57-godišnjak se neoprezno uključivao u promet na kolnik ulice Žugci u smjeru sjeverozapada. Na zadnji dio automobila naletio je prednjim dijelom moped beta zh zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 17-godišnjak (bez vozačkog ispita, bez kacige, a mopedu je isteklo važenje prometne dozvole i police obaveznog osiguranja). Od siline naleta vozač mopeda pao je na tlo i teško se ozlijedio, a moped je odbačen na travnati teren uz rub kolnika.  Liječničku mu je pomoć pružila Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Samobor, a potom je odvezen u KB Sestara milosrdnica.  

Jučer, 29. rujna oko 15,30 sati, u ulici Žugci u mjestu Novaki Samoborski dogodila se prometna nesreća u kojoj je 17-godišnji vozač mopeda teško ozlijeđen. Osobnim automobilom volkswagen golf zagrebačkih registracijskih oznaka 57-godišnjak se neoprezno uključivao u promet na kolnik ulice Žugci u smjeru sjeverozapada. Na zadnji dio automobila naletio je prednjim dijelom moped beta zh zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 17-godišnjak (bez vozačkog ispita, bez kacige, a mopedu je isteklo važenje prometne dozvole i police obaveznog osiguranja). Od siline naleta vozač mopeda pao je na tlo i teško se ozlijedio, a moped je odbačen na travnati teren uz rub kolnika. 

Liječničku mu je pomoć pružila Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Samobor, a potom je odvezen u KB Sestara milosrdnica.



Stranica