Prometna nesreća u Samoboru

Jučer, 22. lipnja oko 22.55 sati, 63-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala se kroz Samobor, kolnikom Ulice grada Wirgesa u smjeru sjeverozapada. Dolaskom do raskrižja sa kolnikom Ulice Pavla Štoosa započela je skretanje ulijevo prema kolniku Ulice Pavla Štoosa, a bez da je prethodno propustila sva vozila koja, dolazeći iz suprotnog smjera, zadržavaju smjer svojeg kretanja za ravno ili skreću udesno.
Tom prilikom, uslijed nepoštivanja prednosti prolaska, na prednju lijevu bočnu stranu njenog vozila naletio je prednjim dijelom osobni automobil marke Škoda Fabia, kojim je upravljao 43-godišnjak za vrijeme dok je u organizmu imao alkohola od 1,21 g/kg, a koji se kretao kolnikom Ulice grada Wirgesa u smjeru jugoistoka.
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 43-godišnji vozač osobnog automobila Škoda Fabia, dok su 63-godišnja vozačica i  54-godišnji putnik iz osobnog automobila BMW lakše ozlijeđeni, a svim sudionicima prometne nesreće liječnička pomoć je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre Milosrdnice u Zagrebu.

Stranica