Prometna nesreća u Samoboru

Jučer, 26. rujna oko 19.55 sati, 40-godišnjak je upravljao motociklom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kroz mjesto Samobor, kolnikom Ulice Grada Wirgesa u smjeru istoka. Prolaskom raskrižja s Ulicom Ivana Gundulića isti je započeo sa pretjecanjem osobnog automobila koji se kretao ispred njega u istom smjeru na način da je tom radnjom ugrozio sigurnost prometa kao i promet vozila iz suprotnog smjera.

Tom je prilikom lijevom bočnom stranom svog motocikla udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak, i kretao se kolnikom iste ulice u smjeru zapada.

Nakon udarca motocikla u osobni automobil došlo je do nekontroliranog kretanja motocikla u smjeru istoka prometnom trakom koja je namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera da bi tada prednjim dijelom motocikla naletio na  prednji dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 54-godišnjakinja, a koja se kretala kolnikom Ulice Grada Wirgesa u smjeru zapada.
 
U prometnoj nesreći 40-godišnji vozač motocikla je teško ozlijeđen dok je 54-godišnja vozačica lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Stranica