Protupravna naplata na Medveščaku

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik03.jpg

Policijski su službenici V. policijske postaje dovršili krim istraživanje nad 30-godišnjim muškarcem zbog osnova sumnje da je nad 30-godišnjakinjom počinio kazneno djelo protupravne naplate. Osumnjičeni je od 30-godišnjakinje u četiri mjeseca (od veljače do lipnja) pokušao naplatiti 13 000 kuna duga nastalog dok je radio u kafiću u Tkalčićevoj koji oštećena posjeduje. Osumnjičeni joj je, također, prijetio te iz stana u Tuškanovoj uzeo opremu za reprodukciju glazbe. Prije dva dana (31.-og prošlog mjeseca) osumnjičeni joj je ponovo došao na adresu stanovanja, prijetio te otišao nakon što je oštećena krenula zvati policiju. Nakon krim istraživanja 30-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.   

Foto: Ilustracija 

Policijski su službenici V. policijske postaje dovršili krim istraživanje nad 30-godišnjim muškarcem zbog osnova sumnje da je nad 30-godišnjakinjom počinio kazneno djelo protupravne naplate.

Osumnjičeni je od 30-godišnjakinje u četiri mjeseca (od veljače do lipnja) pokušao naplatiti 13 000 kuna duga nastalog dok je radio u kafiću u Tkalčićevoj koji oštećena posjeduje.

Osumnjičeni joj je, također, prijetio te iz stana u Tuškanovoj uzeo opremu za reprodukciju glazbe. Prije dva dana (31.-og prošlog mjeseca) osumnjičeni joj je ponovo došao na adresu stanovanja, prijetio te otišao nakon što je oštećena krenula zvati policiju.

Nakon krim istraživanja 30-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.  



Stranica