Sajam mogućnosti u Krašiću s ciljem povezivanja policije i djece

Danas, 17. svibnja, od 9 do 12 sati u Krašiću, na otvorenom prostoru OŠ „Kardinal Alojzije Stepinac“ u Krašiću, u organizaciji Policijske postaje Jastrebarsko, Grada Jastrebarskog, općine Krašić i općine Žumberak te uz podršku Službe prevencije Policijske uprave zagrebačke održan je Sajam mogućnosti za učenike 4-ih razreda osnovnih škola.
 
Na Sajmu mogućnosti učenicima su predstavljeni sportski klubovi, kulturno-umjetnička društva, likovne, glazbene, tehničke i druge kreativne radionice te vatrogasne i druge aktivnosti, a sve s ciljem uključivanja što većeg broja djece u izvannastavne aktivnosti.
 
I ove godine, na Sajmu su organizirana brojna sportska natjecanja i nagradne igre kojom prilikom su najboljim ekipama i učenicima dodijeljene prigodne nagrade.
 
Rad policije predstavljen kroz prezentaciju policijske tehnike, vozila, ali i uz brojne korisne savjete učenicima. Na Sajmu je bilo prisutno oko 200 učenika iz osnovnih škola s područja Grada Jastrebarskog, općine Krašić i općine Žumberak, zajedno s pripadajućim područnim osnovnim školama.
 

Stranica