Sukobili se pokraj benzinske-dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto ilustracija - pol auto.jpg

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu

Policijsku službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 22 i 21 godinu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Nasilničko ponašanje“ na štetu 21-godišnjaka i 38-godišnjaka.
 
Sumnja se da su 29. ožujka oko 1.30 sati na Horvaćanskoj cesti, na livadi pokraj parkirališta benzinske postaje, verbalno i tjelesno napali 21-godišnjaka da bi mu pri tome više puta udarili u glavu i tijelo od kojih je udaraca oštećeni pao na tlo, gdje su ga nastavili udarati nogama po glavi i tijelu.
 
Odmah nakon toga, osumnjičeni su se udaljili do benzinske postaje, gdje su se verbalno sukobili, ovaj put s 38-godišnjakom te i njega više puta udarili po glavi i tijelu. Od siline udaraca i on je pao na tlo gdje su ga nastavili udarati nogama po glavi i tijelu. Takvim nasiljem na javnom mjestu, osumnjičeni su doveli obojicu muškaraca u ponižavajući položaj te ih pri tome lakše ozlijedili.
 
FOTO: Ilustracija

Stranica