Teško ozlijeđena pješakinja u Dubravi; tražimo očevice

Jučer, 30. srpnja oko 9 sati, došlo je do prometne nesreće kada je nepoznati vozač osobnog automobila nepoznate marke skrećući ulijevo iz Ulice Klin u Ulicu Dubrava naletio na 64-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prilazu dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo za pješake. Nakon prometne nesreće nepoznati se vozač udaljio u nepoznato, a teško ozlijeđenoj pješakinji liječnička je pomoć pružena u KB Dubrava. Molimo svjedoke-očevice ove prometne nesreće da se jave na broj telefona 01/6333-408 ili na 192.   

Jučer, 30. srpnja oko 9 sati, došlo je do prometne nesreće kada je nepoznati vozač osobnog automobila nepoznate marke skrećući ulijevo iz Ulice Klin u Ulicu Dubrava naletio na 64-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prilazu dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo za pješake.

Nakon prometne nesreće nepoznati se vozač udaljio u nepoznato, a teško ozlijeđenoj pješakinji liječnička je pomoć pružena u KB Dubrava.

 Molimo svjedoke-očevice ove prometne nesreće da se jave na broj telefona 01/6333-408 ili na 192.



Stranica