Traže se svjedoci prometne nesreće s teško ozlijeđenom pješakinjom

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Jučer, 30. studenog 2012. godine u 7.30 sati, na raskrižju Golikove i Hanamanove ulice, na obilježenom pješačkom prijelazu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač nepoznatog osobnog automobila naletio na maloljetnu pješakinju i teško ju ozlijedio. Liječnička joj je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica. Budući se nepoznati vozač udaljio s mjesta nesreće, zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.  

FOTO: Ilustracija

Jučer, 30. studenog 2012. godine u 7.30 sati, na raskrižju Golikove i Hanamanove ulice, na obilježenom pješačkom prijelazu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač nepoznatog osobnog automobila naletio na maloljetnu pješakinju i teško ju ozlijedio. Liječnička joj je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.

Budući se nepoznati vozač udaljio s mjesta nesreće, zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.



Stranica