Trojica osumnjičena za prijetnje

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik/lisice01.jpg

Policijski službenici V. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca zbog sumnje da su počinili kazneno djelo prijetnje na štetu 33-godišnjaka. Sumnja se da su 52-godišnjak, 48-godišnjak i 42-godišnjak u utorak, 10. travnja 2018. oko 13.45 sati došli u kafić na području Medveščaka i prijetili oštećenom 33-godišnjaku zbog neriješenih imovinskopravnih odnosa između trećih osoba. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici V. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca zbog sumnje da su počinili kazneno djelo prijetnje na štetu 33-godišnjaka.

Sumnja se da su 52-godišnjak, 48-godišnjak i 42-godišnjak u utorak, 10. travnja 2018. oko 13.45 sati došli u kafić na području Medveščaka i prijetili oštećenom 33-godišnjaku zbog neriješenih imovinskopravnih odnosa između trećih osoba.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

 



Stranica