U automobilu skrivao marihuanu i kokain

Slika /PU_ZG/ilustracije/kokain.jpg
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s Mobilnom jedinicom prometne policije, Uprave policije Ravnateljstva policije, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Naime, sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, nabavljao marihuanu i kokain koju je potom skrivao u osobnom automobilu marke Peugeot kojim se koristi, a sve u cilju daljnje preprodaje.
 
Naime, policijski službenici sumnju su potvrdili 15. studenoga u večernjim satima zaustavljanjem njegovog osobnog automobila na području Susedgrada, kada im je osumnjičeni dragovoljno predao plastičnu vrećicu ispunjenu marihuanom i šest plastičnih paketića ispunjenih kokainom, ukupne mase 3,57 grama.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica