U stanu na području Dubrave sakrivao drogu

Slika /PU_ZG/ilustracije/Vozilo.jpg

Pretragom pronađena 51 doza LSD-a i 24 grama marihuane

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni  protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine droge LSD i konoplje tipa droga koje je potom skrivao u stanu na adresi prebivališta na području Dubrave nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.
 
Jučer, 19. siječnja 2023. godine u popodnevnim satima, pretragom stana u kojem prebiva osumnjičeni pronađena je 51 doza droge LSD, 24,0 grama konoplje tipa droga pakirane u dva paketa, jedna djelomično konzumirana ručno motana cigareta ispunjena smjesom duhana i konoplje tipa droga i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica