​U stanu na području Dubrave skrivao gamabutirolakton, kokain i MDMA namijenjene za daljnju preprodaju

Slika /PU_ZG/ilustracije/FOTO- Ilustracija PUZ.jpg

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu

FOTO: Ilustraciija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Naime, sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, nabavljao veće količine gamabutirolaktona, kokaina i MDMA koje je potom skrivao u stanu u Dubravi, a sve u cilju daljnje preprodaje.
 
Naime, policijski službenici sumnju su potvrdili 18. srpnja obavljanjem pretrage stana u Dubravi u kojem osumnjičeni prebiva kojom prilikom su pronašli 49 tableta droge MDMA pakiranih u dva pakiranja, 0,5 grama kokaina pakiranog u plastični omot, 275 ml droge gamabutirolakton pakirane u šest staklenih bočica te novac za koji se sumnja da je pribavljen njenom prodajom.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica