U stanu sakrivao paketiće marihuane te smolu tipa droga

Slika /PU_ZG/ilustracije/Marihuana.jpg

Mladić uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i smole tipa konoplja koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u svom stanu na području Sigeta nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje prodavao.
 
Jučer, 4. srpnja 2023. godine u popodnevnim satima, pretragom stana u kojem prebiva osumnjičeni pronađeno je ukupno 1484,0 grama marihuane pakirane u 7 različitih paketa, 15,0 grama smole tipa droga, dvije digitalne vage s tragovima droge, predmeti za pakiranje droge i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 22-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Stranica