Vremenska nepogoda

U protekla 24 sata, zbog obilnih snježnih padalina, na području grada Zagreba i Zagrebačke županije evidentirano je više padova stabala i njihovih grana u vezi čega je zagrebačka policija zaprimila ukupno 32 dojave građana.
 
Oštećeno je pet osobnih automobila, jedna ograda, balkon i okvir prozora te više električnih kablova. Također, u vremenu od 11.40 do 13.17 sati promet Sljemenskom cestom bio je u potpunosti obustavljen zbog čišćenja kolnika.
 
Na području Medveščaka, u Ulici Šandora Brešćenskog, uslijed pada stabla oštećeni su parkirani osobni automobil marke Chevroleet Spark u vlasništvu 47-godišnjaka, kabl javne rasvjete, mramorna ploča balkona stana vlasništvo 75-godišnjakinje i dvije lajsne na vanjskom dijelu prozora stana 53-godišnjakinje. Zbog uklanjanja stabla promet Brešćenskom ulicom, od Vojnovićeve do Bauerove, bio je obustavljen od 10 do 12 sati. U Ulici Jurja Križanića, uslijed pada veće grane stabla, oštećen je osobni automobil marke Peugeot 3008 u vlasništvu 35-godišnjaka.
 
Na području Novog Zagreba, u Ulici Trnsko, također uslijed pada stabla, oštećena su tri osobna automobila i to Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 56-godišnjakinje, Citroen C3 zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 43-godišnjaka te Volkswagen Golf zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 66-godišnjaka.
 
Na području Dubrave, u Ulici Granešina, uslijed pada stabla oštećen je blok ograde visine oko dva metra.
 

Stranica