Zloporaba opojnih droga u Novom Zagrebu

Slika PU_ZG/slike/MUP/marihuana02.jpg

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta dovršili su krim istraživanje nad 45-godišnjim muškarcem zbog osnove sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo preprodavanjem marihuane na zagrebačkom ilegalnom tržištu. Osumnjičeni je uhićen u srijedu, 17.-og ovog mjeseca, na adresi stanovanja u Ulici Božidara Magovca. Dobrovoljno je predao prvo jedan gram, a zatim (tijekom pretrage stana a temeljem naloga suda), još dva puta po jedan gram te četiri vrećice sa po 50 grama marihuane. Pronađena je i jedan digitalna vaga. Nakon krim istraživanja osumnjičeni je predan Pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta dovršili su krim istraživanje nad 45-godišnjim muškarcem zbog osnove sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo preprodavanjem marihuane na zagrebačkom ilegalnom tržištu.

Osumnjičeni je uhićen u srijedu, 17.-og ovog mjeseca, na adresi stanovanja u Ulici Božidara Magovca. Dobrovoljno je predao prvo jedan gram, a zatim (tijekom pretrage stana a temeljem naloga suda), još dva puta po jedan gram te četiri vrećice sa po 50 grama marihuane. Pronađena je i jedan digitalna vaga.

Nakon krim istraživanja osumnjičeni je predan Pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu. 



Stranica