Prometna nesreća s lakše i teško ozlijeđenim osobama

U ponedjeljak, 14. rujna oko 15.50 sati na području Zagreba, Kneza Mislava, 27-godišnjak je upravljao opel vectrom sisačkih registracijskih oznaka i kretao se Ulicom kneza Mislava u smjeru sjeveroistoka. U raskrižju s Domagojevom ulicom prestrojio se na tramvajske tračnice, te je zbog neprilagođene brzine naletio na dvije djevojke starosti 17 i 18 godina, koje su prelazile kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza i koje su se kretale jedna iza druge.

U ponedjeljak, 14. rujna oko 15.50 sati na području Zagreba, Kneza Mislava, 27-godišnjak je upravljao opel vectrom sisačkih registracijskih oznaka i kretao se Ulicom kneza Mislava u smjeru sjeveroistoka. U raskrižju s Domagojevom ulicom prestrojio se na tramvajske tračnice, te je zbog neprilagođene brzine naletio na dvije djevojke starosti 17 i 18 godina, koje su prelazile kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza i koje su se kretale jedna iza druge. Od siline naleta 17-godišnjakinja je odbačena na vjetrobransko staklo i potom na kolnik, dok je 18-godišnjakinja ostala stajati.

Liječnička pomoć ozlijeđenim djevojkama pružena je u KB Sestara milosrdnica, gdje je utvrđeno da je 17-godišnjakinja teško ozlijeđena, a 18-godišnjakinja lakše.


Stranica