Zloporaba opojnih droga

Slika PU_ZG/slike/obrade/droga1_18.11.jpg

Policijski službenici 4. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakinjom i 25-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zloporabe droga. Dvadesetpetogodišnjaka su u osobnom automobilu renault clio 5. prosinca na Ferenščici zaustavili službenici mobilne prometne policije. Tada je policijskim službenicima dragovoljno predao PVC vrećicu ispunjenu s oko 17.4 grama marihuane.


Foto: Ilustracija

Policijski službenici 4. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakinjom i 25-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zloporabe droga.
 
Dvadesetpetogodišnjaka su u osobnom automobilu renault clio 5. prosinca na Ferenščici zaustavili službenici mobilne prometne policije. Tada je policijskim službenicima dragovoljno predao PVC vrećicu ispunjenu s oko 17.4 grama marihuane. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 25-godišnjak u razdoblju od prosinca 2008. do prosinca 2009. u 10-ak navrata nabavljao od 18-godišnjakinje marihuanu pakiranu u paketiće od 1-2 grama. Zadnji put je 4. prosinca od 18-godišnjakinje nabavio 25 grama marihuane. Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu 6. prosinca je izvršena pretraga stana u Miljackinoj ulici kojeg koristi 18-godišnjakinja. Tada je pronađeno ukupno 85.5 grama marihuane prepakirane u manje PVC vrećice, što upućuje na daljnju preprodaju na zagrebačkom narko tržištu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 18-godišnjakinja je odvedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a 25-godišnjak je prijavljen redovnim putem.


Stranica