PU zagrebačka zahvalila udrugama koje su pomogle policiji u prevenciji

Slika PU_ZG/slike/dogadjaji/susret1_m.jpg

Foto: PU zagrebačka

U Informativnom centru za prevenciju Policijske uprave zagrebačke u utorak, 15. prosinca , okupili su se predstavnici ukupno 18 udruga zbog svečanosti tijekom koje im je policija zahvalila na iskazanom trudu i angažmanu oko preventivnih aktivnosti.

„Policiju kao nositelja preventivnih aktivnosti veseli odlična suradnja i odaziv udruga koje su prepoznale značaj onoga što zajedno s njima provodimo…..preveniramo “ – naglasio je načelnik Policijske uprave zagrebačke Tomislav Buterin. 

U društvu zamjenika Mihaela Varge, načelnik Tomislav Buterin uručio je zahvalnice svima onima koji aktivno sudjeluju na tzv. „Sajmovima mogućnosti“ koji se održavaju već petu godinu zaredom.

Što je sajam mogućnosti?

Kao što samo ime navodi, riječ sajam odabrano je zato jer asocira na štandove na kojima se nešto želi pokazati-prezentirati.

Na sajmovima mogućnosti, u organizaciji zagrebačke policije, djeci svoje sadržaje i aktivnosti predstavljaju športski klubovi, kulturno umjetnička društva i druge udruge.

„Cilj zajedničkih nastojanja, i nas i Vas, ima za cilj uključiti što veći broj djece u kvalitetne izvannastavne aktivnosti čime mogućnost da se susretnu s kriminalom svodimo na minimum.

Ostvarujući težnju da naše mlade sačuvamo od kriminalnih radnji, preventivno na njih djelujemo, sve uloženo u tom smjeru čini neprocjenjivim “ – podsjetio je  sve prisutne načelnik Tomislav Buterin .

Udruge koje su se bez iznimke, uvijek odazivale na poziv policije, i uložili izniman trud u provedbu preventivnih programa osmišljenih u zagrebačkoj policiji su:

  1. UMS Agram
  2. Zagrebačke mažoretkinje
  3. Studio Tanay
  4. Izviđačka škola
  5. Zagrebački foto-kino savez
  6. Zagrebačka zajednica tehničke kulture
  7. Zagrebački hokejski savez
  8. Zrakoplovni centar Croatia
  9. RŠC Jarun
  10. TD Tržnice d.o.o.
  11. Vatrogasna zajednica Grada Zagreba
  12.  HARK Mladost
  13. Zagrebački veslački savez
  14. Zagrebački automodelarski savez
  15. Narodno sveučilište Dubrava
  16. Narodno sveučilište Sesvete
  17. Zagrebački streličarski savez
  18. Rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb


Stranica