Teška krađa

Policijski službenici Policijske postaje Centar 15. lipnja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim državljaninom R Srbije i 18-godišnjom hrvatskom državljankom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe na štetu 71-godišnjakinje. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su 18-godišnjaci točno neutvrđenog dana u travnju 2010. godine došli do stana oštećene 71-godišnjakinje na Pantovčaku,i iz ormara joj otuđili zlatni nakit. Osumnjičeni je nakon toga izvadio zlatni nakit kojeg je zajedno sa osumnjičenom prodao u zlatarnici i time su oštetili 71-godišnjakinju za 150 000 kuna. Osumnjičena je u srodstvu s oštečenom 71-godišnjakinjom.

Policijski službenici Policijske postaje Centar  15. lipnja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim državljaninom R Srbije i 18-godišnjom hrvatskom državljankom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe na štetu 71-godišnjakinje. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su 18-godišnjaci točno neutvrđenog dana u travnju 2010. godine došli do stana oštećene 71-godišnjakinje na Pantovčaku,i iz ormara joj otuđili zlatni nakit. Osumnjičeni je nakon toga izvadio zlatni nakit kojeg je zajedno sa osumnjičenom prodao u zlatarnici i time su oštetili 71-godišnjakinju za 150 000 kuna.  Osumnjičena je u srodstvu s oštečenom 71-godišnjakinjom. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok je protiv osumnjičene podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku za mladež redovnim putem.  

 


Stranica