Protupravno lišavanje slobode

Policijski su službenici IV. policijske postaje Zagreb dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protupravnog lišavanja slobode 31-godišnjeg muškarca.

Policijski su službenici IV. policijske postaje Zagreb dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protupravnog lišavanja slobode 31-godišnjeg muškarca.
Oni su se 5. ovog mjeseca oko 22 sata verbalno sukobili ispred prostorija udruge građana na Kozari putovima i kada je oštećeni krenuo prema svom automobilu (Jeep Cherokee), osumnjičeni ga je ugurao u automobil, zaprijetio mu i naredio da vozi kamo mu se kaže.
Za njima su u peugeotu krenula dvojica muškaraca (47-godišnji vlasnik udruge i 29-godišnjak).
Cherokee se zaustavio na semaforu na križanju Gaveline i Ulice 1. gardijske brigade i tu je oštećeni iskoristio nepažnju osumnjičenog muškarca i pobjegao iz automobila. 47-godišnjak je pokušao pomoći 31-godišnjem, oštećenom, muškarcu ali je se i on udaljio s raskrižja.
Osumnjičeni je zatim željeznim šipkama oštetio oba zaustavljena automobila (peugeot i cherokee). Tu su ga zatekli i policijski službenici i odveli u službene prostorije.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica