Prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom na križanju Vlaške i Bauerove ulice

Slika PU_ZG/slike/mup/policajac01.JPG

Jučer, 12. kolovoza oko 13,30 na križanju Bauerove i Vlaške ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali vozači škode octavije i kia rio zagrebačkih registracijskih oznaka. Nepoznati vozač škode u križanje je ušao iz Vlaške na znak crvenog svjetla na semaforu za svoj smjer kretanja. Prestrojio se u lijevu traku i neopreznom vožnjom unazad udario u prednji dio kie, kojom je upravljao 59-godišnji muškarac.


Foto: Ilustarcija

Jučer, 12. kolovoza oko 13,30 na križanju Bauerove i Vlaške ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali vozači škode octavije i kia rio zagrebačkih registracijskih oznaka. Nepoznati vozač škode u križanje je ušao iz Vlaške na znak crvenog svjetla na semaforu za svoj smjer kretanja.  Prestrojio se u lijevu traku i neopreznom vožnjom unazad udario u prednji dio kie, kojom je upravljao 59-godišnji muškarac.

Kia je bila zaustavljena ispred raskrižja zbog crvenog svjetla na semaforu za taj smjer kretanja.

Nepoznati je muškarac nakon nesreće izašao iz vozila i fizički napao 59-godišnjeg vozača kie, da bi zatim sjeo u škodu i napustio mjesto nesreće bez razmjenjivanja podataka.

Molimo sve potencijalne svjedoke – očevice ove prometne nesreće da se jave na brojeve telefona 192 ili 6333 – 333.

 


Stranica