Krim. Istraživanja - Teške krađe i krađa u pokušaju

Policijski službenici 3. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teških krađa i jednu krađu u pokušaju na štetu 11 pravnih osoba (kafe barovi, pekarnice, ugostiteljski objekti, pizzerija, slastičarnica, tvrtka). Osumnjičeni je navedena kaznena djela počinio u razdoblju od 15. siječnja do 20. veljače 2011. na području Zagreba. Provaljivao je u spomenute objekte i iz registar blagajni otuđio oko 11 000 kuna. Iz prostorije tvrtke sa sjedištem u Zagrebu otuđio je i mobitel. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici 3. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teških krađa i jednu krađu u pokušaju na štetu 11 pravnih osoba (kafe barovi, pekarnice, ugostiteljski objekti, pizzerija, slastičarnica, tvrtka).

Osumnjičeni je navedena kaznena djela počinio u razdoblju od 15. siječnja do 20. veljače 2011. na području Zagreba. Provaljivao je u spomenute objekte i iz registar blagajni otuđio oko 11 000 kuna. Iz prostorije tvrtke sa sjedištem u Zagrebu otuđio je i mobitel.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Stranica