Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom u Vrbovcu

Slika PU_ZG/slike/MUP/motocikl.jpg

Jučer, 2. travnja oko 20,45 sati u Vrbovcu, Lonjica, 35-godišnja je vozačica osobnog automobila marke VW passat zagrebačkih registracijskih oznaka, vožnjom unazad iz smjera sjevera u smjeru istoka iz kolnog ulaza na kolnik ceste, neoprezno prešla na suprotnu stranu kolnika, te je na stražnji dio njezinog vozila naletio prednjim dijelom motocikl honda bez registracijskih oznaka, kojim je upravljao 52-godišnjak sa zaštitnom kacigom na glavi. Od siline udarca motociklist je pao na kolnik i smrtno stradao. U prometnoj nesreći su ozlijeđene i dvije putnice osobnog automobila ( 9,9 ), kojima je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. Od 20,50 do 00,30 sati bio je obustavljen promet na relaciji Lonjica-Greda, a tijelo preminulog je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.  

Foto : Ilustracija

Jučer, 2. travnja oko 20,45 sati u Vrbovcu,  Lonjica, 35-godišnja je vozačica osobnog automobila marke VW passat zagrebačkih registracijskih oznaka, vožnjom unazad iz smjera sjevera u smjeru istoka iz kolnog ulaza na kolnik ceste, neoprezno prešla na suprotnu stranu kolnika, te je na stražnji dio njezinog vozila naletio prednjim dijelom motocikl honda bez registracijskih oznaka, kojim je upravljao 52-godišnjak sa zaštitnom kacigom na glavi. Od siline udarca motociklist je pao na kolnik i smrtno stradao.

U prometnoj nesreći su ozlijeđene i dvije putnice osobnog automobila ( 9,9 ), kojima je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb.

Od 20,50 do 00,30 sati bio je obustavljen promet na relaciji Lonjica-Greda, a tijelo preminulog je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.



Stranica