Dovršeno krim. istraživanje – krađa u Jastrebarskom

Policijski službenici Policijske postaje Jastrebarsko proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca (25, 23 i 19) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe na štetu građevinskog poduzeća iz Donjeg Desinca.  Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni 13./14. rujna od 15 do 7 sati u Dragi Svetojanskoj (općina Jastrebarsko) iz spremnika za gorivo radnih strojeva (bagera) vadili dizel gorivo u plastične karnistere. Zatim bi otuđeno gorivo odvozili kući da bi ga koristili za svoje potrebe.  Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je redovnim putem podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Jastrebarskom.   

Policijski službenici Policijske postaje Jastrebarsko  proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca (25, 23 i 19) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe na štetu građevinskog poduzeća iz Donjeg Desinca.   

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni 13./14. rujna od 15 do 7 sati u Dragi Svetojanskoj (općina Jastrebarsko) iz spremnika za gorivo radnih strojeva (bagera) vadili dizel gorivo u plastične karnistere. Zatim bi otuđeno gorivo odvozili kući da bi ga koristili za svoje potrebe.      

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je redovnim putem podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Jastrebarskom.     



Stranica