Teška tjelesna ozljeda

NADOPUNA:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 58-godišnjaka te je ujedno dovršeno kriminalističko istraživanje i  nad 58-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju na štetu 41-godišnjaka.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe predane su pritvorskom nadzorniku dok su policijski službenici kaznene prijave podnijeli Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 

_______________________________________________________________________________________________________


Jučer, 1. travnja oko 18.10 sati na području Susedgrada u Viljevskom putu, 41-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,40 g/kg, upravljajući osobnim automobilom marke BMW varaždinskih registarskih oznaka prouzročio prometnu nesreću da bi potom došlo do tjelesnog sukoba između vozača automobila i nekoliko građana. Liječnička pomoć vozaču i 58-godišnjem građaninu pružena je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje je utvrđeno da je građanin teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Stranica