Kontakt policajci I. PP Zagreb

I. kontakt rajon

Kontakt policajac: Agan Čakić
Telefon: 01/4563 514

cijelokupan kompleks TC "Importanne" sa svim svojim pratećim sadržajem, pothodnik Glavnog željezničkog kolodvora Zagreb, te zgradu HŽ-a - Glavni željeznički kolodvor Zagreb u cijelosti sa unutarnjim prostorom, čekaonicama i I. peronom, te zgradom HP-a u Branimirovoj ulici sa svim unutarnjim i vanjskim sadržajem u zoni objekta.

II. kontakt rajon

Kontakt policajac nije ustrojen.

obuhvaća ulicu Pavla Hatza od Tomislavovog trga do Draškovićeve ulice koju ne obuhvaća, Tomislavov trg u cijelosti sa parkom, prostor ispred zgrade HŽ-a ( taxi stajališta ), Petrinjsku ulicu od Pavla Hatza do Branimirove ulice, Palmotićevu ulicu od Pavla Hatza do Branimirove ulice, te Šenoinu ulicu u cijelosti. Isti je na sjeveru omeđen ulicom Pavla Hatza koju obuhvaća, na jugu graniči sa zgradom HŽ-a - Glavnim željezničkim kolodvorom Zagreb koju ne obuhvaća, na istoku graniči sa Draškovićevom ulicom koju ne obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Trgom kralja Tomislava koji obuhvaća u cijelosti.
 

III. kontakt rajon

Kontakt policajac: Milan Komorski
Telefon: 01/4563 514

Strossmayerov trg u cijelosti, Trg N. Š. Zrinskoga u cijelosti, Đorđićevu ulicu do Draškovićeve ulice koju ne obuhvaća, Boškovićevu ulicu od Trga N. Š. Zrinskog do Draškovićeve ulice, Petrinjsku ulicu od Đorđićeve do ulice Pavla Hatza, Matičinu ulicu, Mrazovićevu ulicu, te Palmotićevu ulicu od Đorđićeve ulice do ulice Pavla Hatza. Isti je na sjeveru omeđen Trgom N. Š. Zrinskog kojeg obuhvaća, Đorđićevom ulicom koju obuhvaća, na jugu graniči sa ulicom Pavla Hatza koju ne obuhvaća, na istoku graniči sa Draškovićevom ulicom koju ne obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Trgom N. Š. Zrinskog i Strossmayerovim trgom  koje obuhvaća.

IV. kontakt rajon

Kontakt policajac: Željko Pejaković
Telefon: 01/4563 514
 

obuhvaća Prašku ulicu u cijelosti, Marićev prolaz u cijelosti, Jurišićevu ulicu u cijelosti, Petrinjsku ulicu od Jurišićeve do Đorđićeve ulice, Amruševu ulicu u cijelosti, te Palmotićevu ulicu od Jurišićeve do Đorđićeve. Isti je na sjeveru omeđen Jurišićevom ulicom koju obuhvaća, na jugu graniči jednim dijelom Amruševe ulice koji dio obuhvaća, te Đorđićevom ulicom koju ne obuhvaća, na istoku graniči sa Draškovićevom ulicom koju ne obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Praškom ulicom i Marićevim prolazom koje obuhvaća.
 

V. kontakt rajon

Kontakt policajac: Josip Pranjić
Telefon: 01/4563 514

Hebrangova ulica od Strossmayerovog trga do Gundulićeve ulice koju ne obuhvaća, Kovačićeva ulica u cijelosti, Trenkova ulica, Katančićeva, Žerjavićeva ulica od Gundulićeve ulice u pravcu istoka, Kumičićeva ulica u cijelosti, Svačićev trg, Mihanovićeva ulica od Starčevićevog trga do Gundulićeve ulice, Gajeva ulica od Hebrangove ulice do Grgurove ulice, Grgurova ulica u cijelosti, Haulikova ulica u cijelosti,  Miramarsku do podvožnjaka,  Starčevićev  trg. Isti je na sjeveru omeđen Hebrangovom ulicom koju obuhvaća, na jugu je omeđen željeničkom prugom iza Doma željezničara kojeg obuhvaća, te Starčevićevim trgom koji obuhvaća, na istoku je omeđen Strossmayerovim i Tomislavovim trgom koje ne obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Gundulićevom ulicom koju ne obuhvaća i Miramarskom ulicom koju obuhvaća.

VI. kontakt rajon

Kontakt policajac: Ivan Banović
Telefon: 01/4563 514

Gunudlićeva ulica od Hebrangove ulice do Mihanovićeve ulice, Hebrangova od Gundulićeve ulice do Mažuranićevog trga kojeg obuhvaća, Trg maršala Tita  u cijelosti, Mažuranićev trg u cijelosti, Marulićev trg u cijelosti, Runjaninova ulica od Vodnikove do Crnatkove ulice koju ne obuhvaća, Žerjavićeva ulica u pravcu istoka do Gundulićeve ulice, Mihanovićeva ulica od Vodnikove do Gundulićeve ulice, Botanički vrt u cijelosti. Isti je na sjeveru omeđen Trgom maršala Tita kojeg obuhvaća, na jugu je omeđen željezničkom prugom iza Botaničkog vrta kojeg obuhvaća, na istoku je omeđen Miramarskom ulicom koju ne obuhvaća i Gundulićevom ulicom koju obuhvaća, dok je na zapadu omeđen jednim dijelom Trga maršala Tita, Mažuranićevim trgom, i Žerjavićevom ulicom koje obuhvaća.

VII. kontakt rajon

Kontakt policajac: Dražen Rupčić
Telefon: 01/4563 514
 

Savska cesta od Rooseveltovog trga do nadvožnjaka kod Crnatkove ulice, Vodnikova ulica u cijelosti, Crnatkova ulica u cijelosti, Jukićeva ulica od Jagićeve do Savske ceste, Pierottievu ulicu u cijelosti, te Kačićevu ulicu od Kršnjavoga do Jukićeve ulice. Isti je na sjeveru omeđen Vukotinovićevom i ulicom Izidora Kršnjavoga koje ne obuhvaća, na jugu je omeđen željezničkom prugom uz Crnatkovu ulicu koju obuhvaća, te se proteže granicom po željezničkoj pruzi neposredno uz Jukićevu do  Jagićeve ulice, na istoku je omeđen sa Runjaninovom ulicom i  Marulićevom trgu koje ne obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Kačićevom ulicom koju obuhvaća.

VIII. kontakt rajon

Kontakt policajka: Ivana Nemet
Telefon: 01/4563 514

obuhvaća Rooseveltov trg u cijelosti, Klaićevu ulicu od Savske ceste do kbr. 7 i 20,  Kačićevu ulicu od Klaićeve do I. Kršnjavoga, ulicu I. Kršnjavoga od Kačićeve do Savske ceste, Vukotinovićevu ulicu u cijelosti, te Perkovčevu ulicu.  Isti je na sjeveru omeđen Klaićevom ulicom koju obuhvaća, na jugu je omeđen ulicom I. Kržnjavoga i Vukotinovićevom koje obuhvaća, na istoku je omeđen Mažuranićevim trgom kojeg ne obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Kačićevom ulicom koju obuhvaća.  

IX. kontakt rajon

Kontakt policajac: Miroslav Ivančić
Telefon: 01/4563 514

obuhvaća Ilicu od Trga bana J.Jelačića do Frankopanske ulice - do kbr. 39 i 42, Tomićevu ulicu, Gajevu ulicu od kbr. 1 i 2 do ulice Nikole Tesle koju ne obuhvaća, Bogovićevu ulicu, Pasaž Neboder, ulicu Frane Petrića, Prolaz Oktogon, Margaretsku ulicu, Preobražensku ulicu, te Trg P.Preradovića - Cvjetni trg. Isti je na sjeveru omeđen Tomićevom ulicom kod žičare koju ne obuhvaća, te Ilicom od Trga bana J.Jelačića do Frankopanske ulice koju obuhvaća, na jugu je omeđen jednim dijelom Teslinom ulicom koju ne obuhvaća, te Bogovićevom ulicom koju obuhvaća i Cvjetnim trgom kojeg obuhvaća, na istoku je omeđen Trgom bana J.Jelačića kojeg ne obuhvaća, te Gajevom ulicom koju obuhvaća do ulice Nikole Tesle, dok je na zapadu omeđen Ilicom kbr. 39 i 42. koje ne obuhvaća. 

X. kontakt rajon

Kontakt policajac: Petar Petrlić
Telefon: 01/4563 514
 

obuhvaća Teslinu ulicu u cijelosti,  Gajevu ulicu od ulice N. Tesle do Hebrangove ulice koju ne obuhvaća, Berislavićevu ulicu u cijelosti, , te Masarykovu ulicu od Gundulićeve ulice koju ne obuhvaća do Preradovićeve ulice, Preradovićevu ulicu od Tesline do Hebrangove ulice koju ne obuhvaća. Isti je na sjeveru omeđen Masarykovom i Teslinom ulicom koje obuhvaća, na jugu je omeđen Hebrangovom ulicom koju ne obuhvaća, na istoku je omeđen Teslinom ulicom do Praške ulice, Berislavićevom ulicom do Trga N.Š.Zrinskog koje ne obuhvaća, te Gajevom ulicom do Hebrangove ulice, dok je na zapadu omeđen Gundulićevom ulicom koju ne obuhvaća.       

XI. kontakt rajon

Kontakt policajka: Tihana Stanisavljević
Telefon: 01/4563 514

obuhvaća Gundulićevu ulicu od Ilice do Hebrangove ulice, Varšavsku ulicu u cijelosti, Miškecev prolaz, Masarykovu ulicu od kbr. 1 do Gundulićeve ulice, Preradovićevu ulicu od Cvjetnog trga do Tesline ulice koju ne obuhvaća. Isti je na sjeveru omeđen Ilicom koju ne obuhvaća, te Trgom P.Preradovića koje ne obuhvaća, na jugu je omeđen ulicom Hebrangovom  ulicom koju ne obuhvaća, na istoku je omeđen Preradovićevom ulicom koju obuhvaća od Cvjetnog trga do Tesline ulice, dok je na zapadu omeđen Frankopanskom ulicom koju ne obuhvaća.

XII. kontakt rajon

Kontakt policajac: Milivoj Habulan
Telefon: 01/4563 514

Ilicu od Frankopanske do Kačićeve ulice, Kačićevu ulicu od Ilice do Klaićeve ulice koju ne obuhvaća, Frankopansku ulicu u cijelosti, Dalmatinsku ulicu, Medulićevu ulicu, te prilaz Gjure Deželića od Kačićeve do Frankopanske ulice. Isti je na sjeveru omeđen Ilicom koju obuhvaća, na jugu je omeđen Klaićevom ulicom koju ne obuhvaća,  na istoku je omeđen Frankopanskom ulicom koju  obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Kačićevom ulicom koju obuhvaća od Ilice do Klaićeve. 

XIII. kontakt rajon

Kontakt policajka: Iva Petek
Telefon: 01/4563 514

obuhvaća Trg bana J.Jelačića u cijelosti, Harmicu i Splavnicu u cijelosti, te ulicu Pod zidom u cijelosti, kao i tržnicu Dolac sa unutarnjim prostorom i vanjskim prostorom sa svim njenim sadržajima. Isti je na sjeveru omeđen Dolcem odnosno krajnjim rubom sjevernog dijela tržnice Dolac, na jugu je omeđen Trgom bana J.Jelačića kojeg obuhvaća, na istoku je omeđen ulicom Pod zidom, istočnim dijelom Dolca - tržnice Dolac i istočnom stranom Trga bana J.Jelačića, dok je na zapadu omeđen Splavnicom, zapadnom stranom Trga bana J.Jelačića, te zapadnom stranom Dolca -  tržnice  Dolac. 

XIV. kontakt rajon

Kontakt policajac: Perica Kovačević
Telefon: 01/4563 514

obuhvaća Opatovinu s parkom, Skalinsku ulicu, Tkalčićevu ulicu, Miklaušićevu ulicu, Kožarsku ulicu, Kožarske stube, Mlinske stube, Felbingerove stube,  Male stube, Krvavi most i ulicu Pavla Radića počev od Trga bana J.Jelačića do Ilirskog trga. Isti je na sjeveru omeđen Ilirskim trgom kojeg ne obuhvaća, te parkom Opatovina kojeg obuhvaća, na jugu je omeđen Trgom bana J. Jelačića, ulicom Opatovina od kbr. 1, na istoku je omeđen ulicom Opatovina koju obuhvaća,  dok je na zapadu omeđen Radićevom ulicom do Ilirskog trga. 

XV. kontakt rajon

Kontakt policajac: Željko Grgurić
Telefon: 01/4563 514

obuhvaća Kaptol, Bakačevu ulicu, Cesarčevu ulicu, Kurelčevu ulicu, Vlašku ulicu do Draškovićeve ulice koju ne obuhvaća, Palmotićeva od Vlaške do Jurišićeve, Zvonarničku ulicu i Degenovu ulicu. Isti je na sjeveru omeđen Novom Vesi koju ne obuhvaća i Degenovom ulicom koju obuhvaća, na jugu je omeđen Cesarčevom ulicom, Kurelčevom ulicom, Vlaškom ulicom do Draškovićeve i Palmotićevom do Jurišićeve, na istoku je omeđen Draškovićevom ulicom koju ne obuhvaća, dok je na zapadu omeđen ulicom Pod zidom koju ne obuhvaća te Kaptolom do Nove Vesi kojeg obuhvaća.

XVI. kontakt rajon

kontakt policajac nije ustrojen
Telefon: 01/4563 514
 

obuhvaća Novu Ves u cijelosti, Malu ulicu, Sinkovićevu ulicu, Znikinu ulicu, Vrančićevu ulicu od Gupčeve zvijezde do Mlinarske ulice koju ne obuhvaća, Medvedgradsku ulicu u cijelosti. Isti je na sjeveru omeđen Vrančićevom ulicom koju obuhvaća, na jugu je omeđen Mikloušićevom ulicom koju ne obuhvaća, na istoku je omeđen ulicom Medvešćak koju  ne obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Mlinarskom ulicom koju ne obuhvaća.        

XVII. kontakt rajon

Kontakt policajac: Vanja Čatalinac
Telefon: 01/4563 514
 

obuhvaća Opatičku ulicu, Ilirski trg, Basaričekovu ulicu, ulicu 29.10.1918., ulicu Ćirila i Metoda, Vitezovićevu ulicu, Katarinski trg, Dverce, Jezuitski trg, Habdelićevu ulicu, Kamenitu ulicu, Demetrovu ulicu, Mletačku ulicu, ulicu Tita Brezovačkog, Markovićev trg, Vranicanijevu ulicu, Matoševu ulicu, Kuševićevu ulicu, Ferdenreichovu ulicu, Grič, Trg Svetog Marka, Kapucinske stube, Tepšićev klanac, Zakmardijeve stube, Vrazovo šetalište, Strossmayerovo šetališe sa uspinjačom i Dvoranski Prečec. Isti je na sjeveru omeđen Jurjevskom  i Mlinarskom ulicom koju ne obuhvaća, na jugu je omeđen ulicom Tomićevom ulicom koju ne obuhvaća,  Zakmardijevim stubama koje obuhvaća i Strossmayerovim šetalištem kojeg obuhvaća, na istoku je omeđen Radićevom ulicom koju ne obuhvaća i Ilirskim trgom do Mlinarske ulice koju ne obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Mesničkom ulicom koju ne obuhvaća, Mrazovim šetalištem kojeg obuhvaća, te zapadnom stranom Ilirskog trga do Jurjevske ulice koju ne obuhvaća.

XVIII. kontakt rajon

kontakt policajac nije ustrojen
Telefon: 01/4563 514

obuhvaća Dežmanovu ulicu, Tuškanac do Dubravnikog puta, Visoku ulicu, Lisinskoga, Mesničku ulicu do ulice T. Brezovačkog, Streljačku ulicu, Dubravkin put, ulicu Tuškanac u cijelosti, Krležin Gvozd, Jabukovac, Paunovac, Slavujevac, Davor, Vijenac, Jurjevsku ulicu u cijelosti, Lepa Ves, Becićeve stube, Malinova ulica, Jandrićevu, Podgaj, Cmrok, Naumovac, Gornje Prekrižje do Pantovčaka, Nemetrovu, Tošovac, Zrinskogorsku, Petrovogorsku, Malovanske stube, Biokovske stube, Snježničke stube, Mosorske stube, Kalnički put, Maceljski put, Rudinu, Vodenicu, Bjelolasičku, Svetojansku, Troglavske stube, Jahorinsku, Lovćensku, Lovćenske stube, Durmitorsku, Bitorajsku, Alanske stube, Razgled, Zavižansku, Šumski prečec,  Ćićarijsku,  Pirovec Gornji, Grašćicu, Grabenšćicu, Južni Pirovec, Kalabarevo vrelo i Podrebernicu. Isti je na sjeveru omeđen Grašćicom, koju obuhvaća do Sjevernjaka kojeg ne obuhvaća, na jugu je omeđen Ilicom, na istoku je omeđen Mlinarskom ulicom koju obuhvaća, te se proteže Ksaverskom cestom koju ne obuhvaća, te nadalje Mlinovima i ulicom Grašćica koje obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Dežmanovom  ulicom, Tuškancem, Gornjim Prekrižjem, te završetkom Zavižanske ulice u pravcu Kalabarevog vrela koje obuhvaća.

XIX. kontakt rajon

Kontakt policajac: Dražen Kota
Telefon: 01/4563 514
 

obuhvaća Rokovu ulicu, Rokov perivoj, ulicu I.G.Kovačića, Golubovac, Nazorovu ulicu, Zamenhoffovu ulicu, Zamenhoffove stube, Jorgovanske stube, Arnoldovu ulicu,  Vijenac, Kraljevec do Prekrižja, Kraljevečki odvojak, Donje Prekrižje do Pantovčaka i Gornjeg Prekrižja i ulicu Zelengaj u cijelosti. Isti je na sjeveru omeđen  Gornjim Prekrižjem do Donjeg Prekrižja, na jugu je omeđen Arnoldovom ulicom koju obuhvaća, na istoku je omeđen Dežmanovim prolazom, Dežmanovom ulicom koje ne obuhvaća, te se proteže sjevernim rubnim dijelom uz ulicu Tuškanac koju ne obuhvaća i nadalje Gornjim Prekrižjem kojeg ne obuhvaća do križanja s Kraljevcem, dok je na zapadu omeđen Nazorovom ulicom koju obuhvaća, a svojim južnim dijelom proteže se uz Radnički dol kojeg ne obuhvaća, Zelengaj koji obuhvaća u cijelosti, te rubnim dijelom istočne strane ulice Pantovčak od križanja sa Zelengajem do Donjeg Prekrižja, a ulicu Pantovčak ne obuhvaća.       

XX. kontakt rajon

kontakt policajac nije ustrojen
Telefon: 01/4563 514

obuhvaća Sjevernjak, Sudišćak, Šušnjevec, Trnišće, Šestinski kraljevec, Cesarov gaj, Benkov put, Opuhače, Mutake, Kelkoviće, Bolteke, Potočane, Somune, Kecerine gornje, Šafranišće, Pirovec Gornji do Grabenšćice, Šestinski trg, Šestinsku cestu, Podrebernica,  Šestinski vijenac, Kulmersku, ulicu Ive Serdara, Šestinski vrh, Gramaču, Dediće u cijelosti, Vince, Šestinski prilaz, Kosince, Bijelevinu, Prilaz kraljičinom vijencu, Herice i Himper . Isti je na sjeveru omeđen rubnim sjevernim dijelom granice sjevernog dijela postajnog područja, na jugu je omeđen Dedićima, Gramača, Šestinskim vrhom do Šestinskog vijenca, na istoku je omeđen Podrebernicom koju obuhvaća i Šestinskom cestom do Mlinova i nadalje se proteže Sjevernjakom do Sudišćaka kojega obuhvaća, dok je na zapadu omeđen zapadnim dijelom postajnog područja koje granici s istočnom stranom postajnog područja II.PP Zagreb.

XXI. kontakt rajon

Kontakt policajac: Mate Budimir
Telefon: 01/4563 514
 

obuhvaća Britanski trg, Kukuljeviću ulicu u cijelosti, Radnički dol, Kozarčevu ulicu, Kozarčeve stube, Slobodov put. Isti je na sjeveru omeđen krajnim dijelom Kozarčeve ulice,  na jugu je omeđen Ilicom koja se proteže po širini Britanskog trga, na istoku je omeđen Britanskim trgom i Radničkim domom koje obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Kukuljevićevom ulicom koju obuhvaća, Kozarčevim stubama koje obuhvaća i zapadnim dijelom Britanskog trga.

XXII. kontakt rajon

Kontakt policajac: Zlatko Tunjić
Telefon: 01/4563 514
 

obuhvaća Hercegovačku ulicu u cijelosti, Buconjićevu ulicu, Bulatovu ulicu, Pantovčak od Britanskog trga do Gornjeg Prekrižja, Pavlinovićevu ulicu, Magdićeve stube, Bosansku ulicu, Buconjićevu ulicu, Buntićevu ulicu, Jadransku ulicu, Istarsku ulicu, Bučarovu ulicu, Voukovu, Kršinićevu i  Demerčova.  Isti je na sjeveru omeđen raskrižjem  Pantovčaka i Gornjeg Prekrižja, te graniči sa granicom V. Sektora ove PP na svom sjevernom dijelu, na jugu je omeđen  Buconjićevom ulicom, Magdićevim stubama te Hercegovačkom ulicom na raskrižju s Vinogradskom ulicom koju ne obuhvaća, na istoku je omeđen Britanskim trgom, ulicom I.G.Kovačića koju ne obuhvaća, zatim rubnim dijelom Kozarčeve ulice i Kozarčevim stubama koje ne obuhvaća, te uz ulicu Zelengaj do Pantovčaka koju ne obuhvaća, te se proteže Pantovčakom i rubnim dijelom Donjeg Prekrižja do Gornjeg Prekrižja koje ne obuhvaća, dok je na zapadu omeđen Hercegovačkom ulicom kod Vinogradske, te se proteže Jadranskom ulicom u pravcu zapada uz granicu sa postajnim područjem II.PP Zagreb.

Dokumenti i linkovi