Proslava Svetog Mihaela – zaštitnika hrvatske policije u Jastrebarskom

Slika PU_ZG/slike/kapelanija/2014/29.9/1_m.jpg

 Foto: PU zagrebačka

Danas je u kapeli Svetog Mihaela na gradskom groblju u Jastrebarskom služena misa zadušnica za poginule branitelje koji su bili iz Policijske postaje Jastrebarsko, Uz vjernike župe okupili su se i djelatnici Policijske postaje Jastrebarsko predvođeni svojim načelnikom gosp. Berislavom Vojakom. Misu je predvodio vlč. Stjepan Rožanković, župnik župe Svetog Nikole iz Jaske uz koncelebraciju policijskog kapelana don Marina Drage Kozića.  

U propovijedi se vlč. Stjepan obratio posebno djelatnicima – policijskim službenicima PP Jaska čestitajući im njihov dan, Dan policije uz blagdan sv. Mihaela kojega danas slavimo i koji je njihov zaštitnik Neka nam svima pomaže sv. Mihael u borbi koju svatko od nas mora stalno voditi protiv zla u sebi i oko sebe, poručio je jaskanski župnik. 

Policijski kapelan don Marin Drago Kozić u auli Policijske postaje Jastrebarsko uz prisustvo načelnika PP, zamjenika i djelatnika PP, izmolio je molitvu za pokojne ispred spomen slika poginulih branitelja i tragično preminulog djelatnika Miroslava Roića.

Policijski kapelan je svima čestitao Dan policije i blagdan Svetog Mihaela.