Uz blagdan Svetog Mihaela služena Sv. misa u interventnoj jedinici policije

Slika PU_ZG/slike/kapelanija/2014/23.9/1_m.jpg

Foto: PU zagrebačka

Danas je u prostorijama interventne jedinice policije na Senjaku služena misa zadušnica za poginule i nestale branitelje koji su bili iz te ustrojstvene jedinice PU zagrebačke. Misu je služio policijski kapelan don Marin Drago Kozić.

Brojne djelatnike koji su se okupili u prostoriji interventne policije srdačno je pozdravio don Marin i izrazio zadovoljstvo da se zajedno mogu pomoliti za sve poginule i nestale branitelji.

U propovijedi se don Marin osvrnuo na zajedništvo i prijateljstvo koje vlada među pripadnicima interventne policije koja je uvijek spremna na pomoć bližnjemu. Svatko je od nas poseban i vrijedan, svatko može činiti dobro ako živi u ozračju međuljudskih odnosa gdje se njeguje duh poštovanja, prijateljstva i pomaganja. Neka nam sv. Mihovil učvrsti temeljne i trajne vrijednosti u izgradnji kulture života u stalnoj borbi između dobra i zla. Želimo da nam Sveti Mihovil učvrsti temeljne i trajne vrijednosti, poručio je policijski kapelan čestitajući svima nadolazeći blagdan sv. Mihovila zaštitnika hrvatske policije.