Adventska duhovna priprava za djelatnike PU zagrebačke Inspektorata unutarnjih poslova

Slika PU_ZG/slike/kapelanija/2015/16.12.1/1_m.jpg

Foto: PU zagrebačka

Danas je u prostorijama Inspektorata unutarnjih poslova u Savskoj ulici služena misa duhovne priprave u vremenu Došašća za djelatnike te ustrojstvene jedinice PU zagrebačke, koju je služio policijski kapelan don Marin Drago Kozić.

Najbolji način prihvaćanja vremena Došašća – radosnog iščekivanja Božića, jest sudjelovanje na svetoj misi na kojoj su sudjelovali djelatnici Inspektorata.

Policijski kapelan je naglasio da hrabrost onih koji ustraju biva višestruko umnožena i blagoslovljena. U ovom vremenu pred Božić zajedno smo s Vama u vašem radnom prostoru.  Ponašamo se kao kršćani koji su pozvani držati se određenih načela koja im pomažu ostvariti i izvršavati Kristov nalog na prikladan način, posebno u svojem načinu života i rada. Motiv naše, vaše službe je ljubav, a mjerilo u službi je žrtva. Autoritet u službi je podložnost drugima, a krajnji cilj naše službe je proslaviti Boga. U tom ozračju svima Vama i vašima neka je sretan i blagoslovljen Božić, čestitao je na kraju svima blagdane don Marin.