Načelnik PU zagrebačke s užim kolegijem načelnika u posjetu ocu biskupu

Slika PU_ZG/slike/kapelanija/2016/17.3/1_m.jpg

Foto: PU zagrebačka

Vojni ordinarijat je danas posjetio načelnik PU zagrebačke g. Goran Burušić, njegov zamjenik g. Dubravko Teur sa svojim užim kolegijem načelnika: g. Davor Posilović. g. Danijel Žugel, g. Jozo Šuker, gđa. Dragica Đurović, gđa. Branka Šepac Blažanović, gđa. Sandra Šupe Škarpa, g. Josip Hibler i gđa Mirela Ban. 
Vojni ordinarij mons. Jure Bogdan primio ih je u sjedištu Vojnog ordinarijata u Zagrebu. 
U srdačnom susretu i simboličnom daru za oca biskupa, načelnik PU zagrebačke g. Burušić , u ime svog kolegija, djelatnika PU zagrebačke i u svoje osobno ime, čestitao je mons. Juri Bogdanu zaređenje za novog vojnog biskupa. Od strane biskupa uzvraćeno je riječima dobrodošlice i razgovaralo se nadalje u jednom ugodnom ozračju. 
Načelnik PU zagrebačke predstavio je svoj uži kolegij načelnika i konstatirao da je ovo po prvi puta da izaslanstvo jedne Policijske uprave dođe u Vojni ordinarijat u ovakvom sastavu. Nadalje prezentirao je ukratko rad Policijske uprave. Ujedno je g. Burušić istaknuo zadovoljstvo funkcioniranjem dušobrižničke skrbi u Policijskoj upravi zagrebačkoj koju provodi policijski kapelan don Marin Drago Kozić, a zahvalu je izrazio i biskupu Jezerincu za dosadašnju iznimnu suradnju, te pozvao na daljnju obostranu suradnju i gostoprimstvo u budućnosti. 
Vojni ordinarij mons. Jure Bogdan iskazao je veliki interes za iznesene informacije. Uz postavljenje pojedinih pitanja, o Papinskom Hrvatskom Zavod Svetog Jeronima, te pokojom pošalicom, ovaj susret se odvijao u "ugodno-službenom" ozračju. Susret je okončan prigodnim darivanjem od strane oca biskupa i zajedničkom fotografijom. 
Na susretu su nazočili i generalni vikar Vojnog ordinarijata Jakov Mamić, policijski kapelan don Marin Drago Kozić, voditelj Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom g. Josip Zagorščak i djelatnik Službe g. Darko Šantek.